Τετάρτη 8 Σεπτεμβρίου 2021

Αγιασμός

 Ο Αγιασμός στο σχολείο μας προγραμματίζεται για τις 11.00 το πρωί της Δευτέρας 13 Σεπτεμβρίου.

Η είσοδος των παιδιών και των συνοδών τους θα πραγματοποιηθεί από την πόρτα της αυλής στην οδό Μονεμβασίας προς αποφυγή συγχρωτισμού στους εσωτερικούς χώρους του σχολείου. Κατά την παραμονή όλων στην αυλή είναι υποχρεωτική η χρήση μάσκας και η τήρηση αποστάσεων. Για την προσέλευση στο σχολείο απαιτείται από όλους η επίδειξη βεβαίωσης αρνητικού αποτελέσματος self-test, κατά προτίμηση σε έντυπη μορφή (είτε τυπωμένη, είτε χειρόγραφη). Η ίδια βεβαίωση θα βρίσκεται από την Τρίτη στην σχολική τσάντα του κάθε παιδιού για όσες μέρες ισχύει και στη λήξη της θα ανανεώνεται, βάσει των οδηγιών του Υπουργείου και του Ε.Ο.Δ.Υ.

Η εγκυρότητα της βεβαίωσης πιστοποιείται από τον 22ψήφιο ηλεκτρονικό κωδικό


Την ημέρα του Αγιασμού δεν γίνεται μάθημα επομένως δεν χρειάζεται να φέρουν τα παιδιά τσάντες. Θα μπορέσουν βέβαια να δουν σε ποιο τμήμα κατατάχθηκαν και να γνωρίσουν τις δασκάλες τους.

Η ενημέρωση γονέων θα γίνει λίγο μετά τον Αγιασμό αφού ολοκληρωθεί η αποχώρηση των μαθητών. Θα δοθούν πληροφορίες για τον τρόπο λειτουργίας του σχολείου και τον εσωτερικό κανονισμό καθώς και οι οδηγίες του Υπουργείου για την εξασφάλιση της υγείας των παιδιών και των οικογενειών τους. Η παρουσία σας είναι σημαντική.

Τα μαθήματα ξεκινούν κανονικά την Τρίτη 14 Σεπτεμβρίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου